Anesthesie bij de kaakchirurg

Een groot deel van de Nederlandse bevolking is bang voor ingrepen bij de kaakchirurg. Een ingreep onder plaatselijke verdoving is voor velen dan ook geen optie. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een ingreep bij de kaakchirurg onder algehele narcose te ondergaan. AIC Services levert professionele anesthesiologen op locatie voor het verzorgen van algehele anesthesie. Zo bent u als kaakchirurg in staat de ingrepen onder volledige anesthesie én in uw eigen praktijk aan te bieden. Hierdoor hoeft u uw cliënten niet langer door te verwijzen naar een andere specialist.

  • Algehele anesthesie tot in de puntjes verzorgd in uw eigen praktijk
  • Doorverwijzen naar een andere specialist niet langer nodig
  • Mobiel anesthesieteam 24/7 bereikbaar
  • Breed inzetbaar in heel Nederland en België
  • Deskundige en ervaren anesthesiologen

Wilt u meer informatie over het behandelen van uw cliënten onder algehele narcose in uw eigen praktijk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons mobiele anesthesieteam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Professionele anesthesiologen op locatie

Het team van AIC Services bestaat uitsluitend uit professionals, waaronder ervaren anesthesiologen. Onze anesthesiologen hebben een passie voor zorg en beschikken over de benodigde kennis op het gebied van algehele anesthesie en narcose. Heeft u een anesthesioloog op locatie nodig? Neem contact met ons op en wij verzorgen een anesthesioloog die u ondersteunt tijdens de ingrepen.

Mobiel anesthesieteam

Wilt u uw patiënten onder algehele narcose behandelen in uw eigen praktijk, maar beschikt u niet over de juiste middelen? Maak dan gebruik van ons mobiele anesthesieteam. Ons mobiele anesthesieteam bestaat uit deskundige anesthesiologen die bij u op locatie komen. Bovendien verzorgen zij alle benodigde apparatuur, medicatie, disposables en medische gasvoorziening. Zo kunnen wij u voorzien van een totaalpakket. Onze anesthesiologen screenen uw cliënten om er zeker van te zijn dat er geen onnodige risico’s worden genomen. Vervolgens dienen zij de anesthesie toe en blijven zij uw patiënt gedurende het gehele proces monitoren. Dankzij de ervaren anesthesiologen van AIC Services bent u verzekerd van een goede en veilige verloopt van het proces. Een groot voordeel van deze service is dat u uw cliënten niet langer hoeft door te verwijzen naar een andere specialist wanneer zij een ingreep onder anesthesie wensen. U bent hiermee in staat om algehele anesthesie aan te bieden in uw eigen praktijk.

Inhuren voor losse dagen of langere periodes

Niet alleen angstpatiënten kiezen ervoor om ingrepen bij de kaakchirurg onder narcose te ondergaan. Ook mensen die niet bang zijn voor de ingrepen willen steeds vaker de keuze hebben om behandeld te worden onder het comfort van algehele anesthesie. Heeft u veel cliënten die behandeld willen worden onder narcose en wilt u hierbij graag gebruik maken van onze service? U kunt onze zorgverleners inhuren voor losse dagen of we kunnen afspraken maken voor een langere periode.

Volledige anesthesiologische zorg

Ons anesthesiologische team beschikt over jarenlange ervaring, heeft de nodige kennis en werkt met professionele apparatuur. Hierdoor worden onze specialisten doorgaans ingezet voor het verzorgen van algehele anesthesie bij tandartsen, in plastische of orthopedische klinieken en in algemene ziekenhuizen. Onze specialisten zijn zeer geschikt om zorg te dragen voor cliënten die behandeld willen worden onder algehele anesthesie.

Voordelen voor uw praktijk

AIC Services verzorgt zorgverleners op locatie. Ook kunt u gebruik maken van onze mobiele anesthesieteam, waarbij we ook alle nodige middelen, apparatuur en medicatie meenemen. Zo hoeft u uw cliënten niet langer door te verwijzen wanneer ze behandeld willen worden onder algehele anesthesie. Ons team komt naar uw praktijk en verzorgt de algehele anesthesie van a tot z. We hebben de nodige apparatuur, kennis en kunde in huis. Hierdoor kunt u uw cliënt in uw eigen praktijk en met uw eigen team onder volledige narcose behandelen, zonder dat u ook maar enige investering hoeft te doen.

Contact opnemen

AIC Services is gevestigd in Rotterdam, maar onze zorgverleners zijn inzetbaar in heel Nederland en België. Wilt u gebruikmaken van onze service in uw eigen praktijk? We komen graag bij u langs om uw locatie te bekijken en om de mogelijkheden te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart