Algehele anesthesie bij de kaakchirurg

Wanneer behandelingen zonder narcose niet te verdragen zijn of als lokale verdoving geen optie is, dan biedt algehele anesthesie bij de kaakchirurg een goede oplossing. Vooral voor patiënten die angstig zijn voor een kaakchirurgische behandeling is dit een aangename uitkomst. AIC Services levert professionele anesthesiologen op locatie voor het verzorgen van algehele anesthesie. Zo bent u als kaakchirurg in staat de ingrepen onder algehele anesthesie in uw eigen praktijk aan te bieden. Hierdoor hoeft u uw cliënten niet langer door te verwijzen naar een andere specialist.

  • Algehele anesthesie tot in de puntjes verzorgd in uw eigen praktijk
  • Mobiel anesthesieteam 24/7 bereikbaar
  • Doorverwijzen naar een andere specialist niet langer nodig
  • Deskundige en ervaren anesthesiologen
  • Breed inzetbaar in heel Nederland en België

Wilt u meer informatie over het behandelen van uw cliënten onder algehele narcose in uw eigen praktijk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons mobiele anesthesieteam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!

Narcosebehandeling voor angstige patiënten

Een groot deel van de Nederlandse bevolking is bang voor ingrepen bij de kaakchirurg. Een ingreep onder plaatselijke verdoving is voor velen dan ook geen optie. Een bezoek aan de kaakchirurg wordt een stuk verdraagzamer en laagdrempeliger als behandelingen onder volledige narcose aangeboden worden. En dit heeft op zijn beurt een positieve invloed op de ervaring van angstige patiënten.

Voor alle patiënten

Uiteraard biedt algehele anesthesie bij de kaakchirurg niet alleen uitkomst voor angstige patiënten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een ingreep bij de kaakchirurg onder algehele narcose te ondergaan. De mogelijkheid bieden om behandelingen niet bewust te hoeven meemaken is aantrekkelijk voor veel patiënten.

Mobiel anesthesieteam op locatie

Het team van AIC Services levert professionele anesthesie op locatie. Zo kunt u als kaakchirurg ingrepen aanbieden onder volledige narcose, in uw eigen praktijk. Hierdoor is het niet meer nodig om behandelingen onder narcose per se in het ziekenhuis uit te voeren. Hoe dat eruitziet? Bekijk de video hieronder en andere voorbeelden van AIC Services in de media.

Professionele anesthesiologen

Het team van AIC Services bestaat uitsluitend uit professionals, waaronder ervaren anesthesiologen. We hebben een passie voor zorg en beschikken over de benodigde kennis op het gebied van algehele anesthesie en narcose. Heeft u een anesthesioloog op locatie nodig? Neem contact met ons op en wij verzorgen een anesthesioloog die u ondersteunt tijdens de ingrepen.

Mobiel anesthesieteam met complete service

Wilt u uw patiënten onder algehele narcose behandelen in uw eigen praktijk, maar beschikt u niet over de juiste middelen? Maak dan gebruik van ons mobiele anesthesieteam. Ons mobiele anesthesieteam bestaat uit deskundige anesthesiologen die bij u op locatie komen. Bovendien verzorgen zij alle benodigde apparatuur, medicatie, disposables en medische gasvoorziening. Zo kunnen wij u voorzien van het totale pakket aan anesthesiologische zorg.

Narcose bij de kaakchirurg – onze werkwijze

Voor een narcose bij de kaakchirurg screenen we onze anesthesiologen uw cliënten om er zeker van te zijn dat we geen onnodige risico’s nemen. Vervolgens dienen zij de anesthesie toe en blijven zij uw patiënt gedurende het gehele proces monitoren. Dankzij de ervaren anesthesiologen van AIC Services bent u verzekerd van een goed en veilig verloop van het proces. Een groot voordeel van deze service is dat uw cliënten niet langer naar het ziekenhuis hoeven wanneer zij een ingreep onder narcose wensen. Hierdoor bent u in staat om algehele anesthesie aan te bieden in uw eigen praktijk.

Inhuren voor losse dagen of langere periodes

Niet alleen angstpatiënten kiezen ervoor om ingrepen bij de kaakchirurg onder narcose te ondergaan. Ook mensen die niet bang zijn voor de ingrepen willen steeds vaker de keuze hebben om behandeld te worden onder het comfort van algehele anesthesie. Heeft u veel cliënten die behandeld willen worden onder narcose en wilt u hierbij graag gebruikmaken van onze service? U kunt onze zorgverleners inhuren voor losse dagen of we kunnen afspraken maken voor een langere periode.

Volledige anesthesiologische zorg

Ons anesthesiologische team beschikt over jarenlange ervaring, heeft de nodige kennis en werkt met professionele apparatuur. We worden dan ook regelmatig ingezet voor het verzorgen van algehele anesthesie in uiteenlopende klinieken en op medische locaties. Naast narcoses voor de kaakchirurg zijn we in te zetten voor anesthesie bij:

Voordelen voor uw praktijk

Het inschakelen van onze zorgverleners op locatie brengt talloze voordelen met zich mee voor kaakchirurgen. Zo hoeft u uw cliënten niet meer per se in het ziekenhuis te behandelen wanneer ze behandeld willen worden onder volledige narcose. Ons mobiele anesthesieteam komt naar uw praktijk en verzorgt de volledige anesthesie van a tot z. We hebben de nodige apparatuur, kennis en kunde in huis. Hierdoor kunt u uw cliënt in uw eigen praktijk en met uw eigen team onder volledige narcose behandelen, zonder dat u ook maar enige investering hoeft te doen.

Contact opnemen

AIC Services is gevestigd in Rotterdam, maar onze zorgverleners zijn inzetbaar in heel Nederland en België. Wilt u gebruikmaken van onze service in uw praktijk? We komen graag bij u langs om uw locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart