Over Anesthesia and Intensive Care Services BV

Anesthesia and Intensive Care Services BV is een onderneming die gespecialiseerd is in het verzorgen van hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en intensive care geneeskunde. Wij leveren op aanvraag in Nederland opgeleide en geregistreerde anesthesiologen en intensivisten van hoog niveau. Ook hebben wij binnen onze groep anesthesiologen en intensivisten die geregistreerd zijn in België. Ziekenhuizen, afdelingen intensive care en anesthesiologie, maatschappen intensive care en anesthesiologie, (privé)klinieken, zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) en tandheelkundige of kaakchirurgische klinieken kunnen allen een beroep doen op de diensten van AIC Services. Wij staan klaar om u (uit de brand) te helpen!!

Bel: +31 (0)6 – 247 257 37 E-mail: info@aicservices.nl

Actief over heel Nederland en België

AIC Services is niet regio gebonden. De medische diensten kunnen desgewenst overal in Nederland of België worden geleverd.

Ziekenhuizen

Als uw afdeling door korte of langdurige ziekte, vakantie(s) en/of congresbezoek tijdelijk of langdurig krapte in de bezetting ervaart dan kunt u een beroep doen op de diensten van AIC Services. Wij kunnen voor een kortere of langere periode anesthesiologen en intensivisten leveren die in alle denkbare klinische settings inzetbaar zijn. Dit kan zelfs voor maar 1 dag! U hoeft niet te zoeken naar een waarnemer, u heeft geen omkijken naar het afdragen van verzekering- of pensioenpremies, u hoeft slechts 1 telefoontje te plegen en de zorg wordt volledig uit uw handen genomen. Wij staan garant voor kwaliteit en service waar u tevreden over zult zijn.

Zelfstandige klinieken

Tot de mogelijkheden behoort ook dat AIC Services volledig de anesthesie verzorgt binnen uw (privé)kliniek of ZBC. Alles wat nodig is om anesthesie te verlenen binnen uw kliniek of ZBC kan geleverd worden door AIC Services. Zo kan AIC Services desgewenst voor (anesthesie)apparatuur, monitoring, medicatie en medische gasvoorziening zorgen. Alle ingrepen die uitgevoerd worden in uw kliniek kunnen voor u anesthesiologisch geprotocolleerd worden. U heeft dan voor alles wat met de anesthesie te maken heeft 1 aanspreekpunt die voor u een team aanstuurt die goed op elkaar ingespeeld is en veel ervaring heeft in de extramurale setting. Alle zorgen over de anesthesie worden zo volledig uit uw handen genomen en heeft u alle gelegenheid om uw tijd en aandacht te concentreren op het runnen van uw kliniek of ZBC.

Mobiel anesthesieteam

Ook behoort tot de mogelijkheden het leveren van volwaardig anesthesiologische zorg met een mobiel anesthesieteam op een locatie die voor u wenselijk is. Dit is inclusief alle personeel, apparatuur, monitoring, medicatie, disposables en medische gasvoorziening. Zo kunt u toch operaties of behandelingen onder algehele anesthesie uitvoeren geheel zonder dat u dure investeringen hoeft te doen in uw kliniek, apparatuur en/of personeel. Het is zelfs mogelijk om dit mobiel anesthesieteam voor 1 losse dag in te huren. Desgewenst kunnen er uiteraard ook periodieke (per jaar, kwartaal, maand of week) afspraken gemaakt worden. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen als u interesse heeft in een vrijblijvend informatief gesprek over dit onderwerp en/of een vrijblijvende offerte op maat.

Bel: +31 (0)6 – 247 257 37 E-mail: info@aicservices.nl

Contact

Anesthesia and Intensive Care Services BV
Weena 1197
3013 AL Rotterdam
Tel: +31 (0)6 – 247 257 37
Email: info@aicservices.nl

Beelden van ons mobiel anesthesieteam in actie op programma De Barometer op RTL-Z

Beelden van ons mobiel anesthesieteam in actie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart