Mobiel anesthesieteam

Mobiel anesthesieteam van AIC Services

AIC Services is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en intensive care geneeskunde. Ook leveren we meerdere mobiele anesthesieteams inclusief apparatuur, monitoring, medicatie, disposables, medische gasvoorziening en de anesthesioloog met ondersteunend personeel. we kunnen op elke voor u wenselijke locatie op 1-6 behandelkamers tegelijk algehele narcose toedienen aan uw cliënten zonder dat u iets hoeft aan te passen aan de inrichting van uw kliniek.

Voor tandheelkundige of kaakchirurgische klinieken

Als u aan uw cliënten behandelingen onder algehele anesthesie wilt aanbieden zonder dat u dure investeringen hoeft te doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. we kunnen met onze mobiele anesthesieteams in uw kliniek op 1-6 behandelkamers tegelijk volledig de narcose verzorgen zonder dat u daar naar hoeft om te kijken.

Voor diverse soorten klinieken

Met onze mobiele anesthesieteams kunnen we uiteraard ook de volledige anesthesiologische zorg bieden in alle soorten medische of cosmetische klinieken. Dit kan bijvoorbeeld bij orthopedische behandelingen zoals scopie knie of een knieprothese, plastisch chirurgische behandelingen zoals borstvergrotingen en facelifts, cosmetische behandelingen waaronder ooglidcorrecties en haartransplantaties, oogheelkundige behandelingen zoals lens- en/of corneatransplantaties, maar ook bij psychiatrische behandelingen zoals ECT’s.

De diensten kunnen overal waar algehele narcose of locoregionale anesthesie nodig is door onze mobiele anesthesieteams worden toegepast. we zijn wat dat betreft volledig zelfvoorzienend en bieden het totale pakket aan anesthesiologische zorg aan, waardoor we u op anesthesiologisch vlak volledig kunnen ontzorgen.

Bel voor een vrijblijvend offerte

Schroom niet om te bellen of te emailen voor een gratis en vrijblijvende offerte. we komen graag bij u langs om de situatie in uw kliniek in te schatten en de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart