Algehele anesthesie bij de tandarts

Het toepassen van anesthesie bij de tandarts is een goede oplossing voor behandelingen die zonder narcose niet te verdragen zijn, maar ook in andere gevallen waarbij lokale verdoving geen optie is. Met name patiënten met ernstige tandartsangst hebben baat bij een behandeling die ze niet bij bewustzijn mee hoeven te maken. Dan is een narcose bij de tandarts een uitkomst. Dankzij het mobiele anesthesieteam van AIC Services kunnen tandartsen in hun eigen praktijk patiënten onder narcose behandelen.

Ons mobiele anesthesieteam levert het totale pakket. De voordelen op een rijtje:

  • U hoeft uw cliënten niet te verwijzen om ze onder volledige narcose te kunnen behandelen
  • Algehele anesthesie tot in de puntjes verzorgd in uw eigen praktijk
  • Altijd bereikbaar
  • Mobiel team met alle apparatuur en kennis: het totale pakket

Wilt u meer weten over behandelen onder algehele anesthesie of narcose in uw eigen tandartspraktijk, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons mobiele anesthesieteam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

Onder narcose bij de tandarts tegen angst

Tandartsangst is voor sommigen een serieus probleem. Een tandartsbehandeling onder lokale verdoving is voor velen dan ook geen optie. Door een behandeling onder narcose aan te bieden, wordt het tandartsbezoek voor deze mensen een stuk verdraagzamer. Dit blijkt in de praktijk een positieve invloed te hebben op de tandartservaring van angstige patiënten.

Voor alle tandheelkundige zorg

Niet alleen patiënten met tandartsangst hebben baat bij anesthesie. Ook steeds meer mensen die geen angst hebben voor de tandarts willen de keuze hebben om behandeld te worden onder het comfort van algehele narcose. De keuze om lekker te gaan slapen en wakker te worden met een mooi gebit of een verlichting van pijn, spreekt veel patiënten aan.

Dankzij ons mobiele anesthesieteam voeren tandartsen een behandeling uit bij cliënten die door ons team onder volledige narcose zijn gebracht. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Bekijk de onderstaande video en andere voorbeelden van AIC Services in de media.

Mobiel anesthesieteam

Ons team bestaat uit gedreven professionals met een passie voor zorg. We hebben de benodigde kennis en ervaring op het gebied van algehele anesthesie en narcose. Al uw patiënten worden van tevoren volledig door ons gescreend, zodat we geen enkel onnodig risico nemen en het zeer veilig is.

We verzorgen bij AIC Services de medicatie, disposables, medische gasvoorziening en de apparatuur volledig . Monitoring van uw cliënten tijdens de narcose doen onze anesthesiologen natuurlijk ook. Op deze manier maken we het voor iedere tandartspraktijk mogelijk om behandelingen onder algehele anesthesie of narcose aan te bieden aan hun patiënten.

U kunt ons mobiele anesthesieteam voor een losse dag inhuren of we kunnen afspraken maken voor een langere periode.

Volledige anesthesiologische zorg

Onze anesthesiologen zijn speciaal opgeleid om zorg te dragen voor uw patiënten die u onder algehele anesthesie of narcose behandelt. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we zeer breed inzetbaar. Zo bieden we niet alleen narcosebehandelingen aan bij de tandarts, maar zijn we ook in te zetten voor anesthesie bij:

Voordelen voor uw tandartspraktijk

Het grootste voordeel van mobiele anesthesie is dat u als tandartspraktijk geen patiënten voor een narcosebehandeling hoeft door te verwijzen naar een ander. U schakelt een professioneel team in dat anesthesie op uw locatie toepast. Zo behandelt u patiënten onder algehele narcose in uw eigen praktijk, op uw eigen stoel, met uw eigen spullen en samen met uw eigen assistent. Zonder dat u ook maar enige investering hoeft te doen in uw eigen praktijk.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van ons mobiele anesthesieteam in uw tandartspraktijk? AIC Services is gevestigd in Rotterdam, maar we werken in heel Nederland én België. We komen graag bij u langs om uw praktijk te bekijken en de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart