Anesthesie bij tandarts

Tandartsangst is een maar al te echt probleem. Een tandartsbehandeling onder lokale verdoving is voor velen dan ook geen optie. Ook steeds meer mensen die geen angst hebben voor de tandarts willen de keuze hebben om behandeld te worden onder de comfort van algehele narcose. Dankzij ons mobiel anesthesieteam kunnen tandartsen een behandeling uitvoeren bij cliënten die door ons team onder volledige narcose zijn gebracht. Ons mobiel anesthesieteam levert het totale pakket. De voordelen op een rijtje:

  • U hoeft uw cliënten niet te verwijzen om ze onder volledige narcose te kunnen behandelen
  • Algehele anesthesie tot in de puntjes verzorgd in uw eigen praktijk
  • Altijd bereikbaar
  • Mobiel team met alle apparatuur en kennis: het totale pakket

Wilt u meer weten over behandelen onder algehele anesthesie of narcose in uw eigen praktijk, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons mobiele anesthesieteam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

Mobiel anesthesieteam

Ons team bestaat uit gedreven professionals met een passie voor zorg. We hebben de benodigde kennis en ervaring op het gebied van algehele anesthesie en narcose. Al uw cliënten worden van tevoren volledig gescreend door ons, zodat er geen enkel onnodige risico wordt genomen en het zeer veilig is. Apparatuur, medicatie, disposables en medische gasvoorziening nemen we zelf mee. Monitoring van uw cliënten tijdens de narcose doen onze anesthesiologen natuurlijk ook. Op deze manier maken we het voor iedere tandartspraktijk mogelijk om behandelingen onder algehele anesthesie of narcose aan te bieden aan hun cliënten.

Voor alle cliënten

Cliënten kunnen angstig zijn, maar ook steeds meer mensen die de behandeling wel onder lokale verdoving zouden kunnen ondergaan, willen de keuze hebben om lekker te gaan slapen en wakker te worden met een mooi gebit. U kunt ons mobiel anesthesieteam voor een losse dag inhuren of we kunnen afspraken maken voor een langere periode.

Volledige anesthesiologische zorg

Onze anesthesiologen zijn uitermate geschikt om zorg te dragen voor uw cliënten die onder algehele anesthesie of narcose behandeld worden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we zeer breed inzetbaar, waaronder ook narcosebehandelingen bij de kaakchirurg, anesthesie bij plastische of orthopedische klinieken en/of in algemene ziekenhuizen.

Voordelen voor uw tandartspraktijk

Voor uw tandartspraktijk heeft het als grootste voordeel dat u uw cliënt, die onder algehele narcose behandeld wil worden, niet hoeft te verwijzen naar een ander. U kunt hem in uw eigen praktijk, op uw eigen stoel, met uw eigen spullen en samen uw eigen assistent onder algehele narcose behandelen. Zonder dat u ook maar enige investering hoeft te doen in uw eigen praktijk.

Neem contact met ons op

We zijn gevestigd in Rotterdam, maar we werken in heel Nederland én België. Wilt u gebruikmaken van ons mobiele anesthesieteam in uw tandartspraktijk? We komen graag bij u langs om uw praktijk te bekijken en om de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart