Anesthesie bij orthopedische klinieken

Orthopedische operaties zijn veelal pijnlijke ingrepen. Het is daarom belangrijk dat de anesthesie rondom deze ingrepen goed wordt verzorgd. Anesthesia & Intensive Care Services zet ervaren anesthesiologen in die de anesthesie van a tot z verzorgen. Tevens is het mogelijk om ons mobiel anesthesieteam in te zetten. Ons team van professionele anesthesiologen neemt dan ook de nodige middelen en apparatuur mee. Onze zorgverleners zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar in heel Nederland en België.

  • Ervaren anesthesiologen op locatie
  • Voor het verzorgen van anesthesie in uw orthopedische kliniek
  • Inzetbaar in heel Nederland en België
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Wilt u meer informatie over het huren van onze anesthesiologen in uw orthopedische kliniek of zelfstandige kliniek? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Hoogwaardige anesthesiologische zorg

Onze anesthesiologen hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van algehele of locoregionale anesthesie bij orthopedische klinieken. Ze verzorgen de anesthesie van a tot z: van het screenen van uw patiënten tot aan het monitoren van het proces. Zo zorgen we ervoor dat het proces zo goed en veilig mogelijk verloopt en dat er geen onnodige risico’s worden genomen. Bent u op zoek naar een (nieuwe) team van anesthesiologen of heeft u behoefte aan (tijdelijke) versterking op het gebied van anesthesie in uw orthopedische kliniek? Neem contact op met AIC Services. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Mobiel anesthesieteam

Wanneer u niet over de juiste of voldoende middelen beschikt voor het verzorgen van de gewenste anesthesie aan uw cliënt, biedt AIC Services een mobiel anesthesieteam. Wanneer u gebruikmaakt van ons mobiele anesthesieteam, dan komen onze anesthesiologen bij u op locatie en brengen zij eigen apparatuur, disposables, medicatie en medische gasvoorziening mee. Een groot voordeel van deze service is dat wij uw cliënten kunnen voorzien van alle gewenste vormen van anesthesie. Denk hierbij aan een ruggenprik, sedatie, één-been-verdoving, arm- of schouderverdoving en meer. Ook ons mobiele anesthesieteam is inzetbaar in heel Nederland en België en is 24/7 bereikbaar.

Beschikbaar voor losse dagen of langere periodes

Onze anesthesiologen hebben hoogwaardige medische zorg hoog in het vaandel staan en verstaan hun vak. Zij hebben jarenlange ervaring en verzorgen de anesthesie voor uw patiënten tot in de puntjes. Heeft u tijdelijk een anesthesioloog nodig? Onze professionals zijn beschikbaar voor losse dagen of voor langere periodes. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op

Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar onze zorgverleners zijn inzetbaar in heel Nederland en België. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart