Anesthesie bij orthopedische klinieken

Orthopedische operaties zijn veelal pijnlijke ingrepen. Het is daarom belangrijk dat de anesthesie rondom deze ingrepen goed wordt verzorgd. Anesthesia & Intensive Care Services zet ervaren anesthesiologen in die de anesthesie voor orthopedische klinieken van a tot z verzorgen. Tevens is het mogelijk om ons mobiel anesthesieteam in te zetten. Ons team van professionele anesthesiologen neemt dan de nodige middelen en apparatuur mee.

Onze zorgverleners zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar in heel Nederland en België. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze anesthesiologen in uw orthopedische kliniek of zelfstandige kliniek.

  • Ervaren anesthesiologen op locatie
  • Voor de verzorging van anesthesie in uw orthopedische kliniek
  • Inzetbaar in heel Nederland en België
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Hoogwaardige anesthesiologische zorg

Onze anesthesiologen hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van algehele of locoregionale anesthesie bij orthopedische klinieken. Ze verzorgen de anesthesie van a tot z: van het screenen van uw patiënten tot aan het monitoren van het proces. Zo zorgen we ervoor dat het proces zo goed en veilig mogelijk verloopt en dat er geen onnodige risico’s worden genomen.

Anesthesiologische zorg op maat

Bent u op zoek naar een (nieuw) team van anesthesiologen of heeft u behoefte aan (tijdelijke) versterking op het gebied van anesthesie in uw orthopedische kliniek? Neem contact op met AIC Services. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Mobiel anesthesieteam

Wanneer u niet over de juiste of voldoende middelen beschikt voor het verzorgen van de gewenste anesthesie aan uw cliënt, biedt AIC Services een mobiel anesthesieteam. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan komen onze anesthesiologen bij u op locatie en brengen zij eigen apparatuur, disposables, medicatie en medische gasvoorziening mee.

Voor iedere vorm van anesthesie

Een groot voordeel van deze service is dat we uw cliënten kunnen voorzien van alle gewenste vormen van anesthesie. Denk hierbij aan een ruggenprik, sedatie, één-been-verdoving, arm- of schouderverdoving en meer. Ons mobiele anesthesieteam is inzetbaar in heel Nederland en België en is 24/7 bereikbaar.

Beschikbaar voor losse dagen of langere periodes

Onze anesthesiologen hebben hoogwaardige medische zorg hoog in het vaandel staan en verstaan hun vak. Zij hebben jarenlange ervaring en verzorgen de anesthesie voor uw cliënten tot in de puntjes. Heeft u tijdelijk een anesthesioloog nodig? Onze professionals zijn beschikbaar voor losse dagen of voor langere periodes. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Over AIC Services

AIC Services biedt geneeskundige organisaties unieke dienstverlening. We nemen alle benodigdheden voor een veilige, professionele verdoving mee naar locatie. Naast anesthesie voor orthopedische klinieken biedt ons mobiele team anesthesiologische zorg aan diverse andere geneeskundige takken. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze dienstverlening voor:

Neem contact op

We zijn gevestigd in Rotterdam, maar onze zorgverleners zijn inzetbaar in heel Nederland en België. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We vertellen u graag meer over onze werkwijze en stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart