Anesthesie voor plastische chirurgie

Anesthesia & Intensive Care Services verzorgt hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en intensive care geneeskunde. Zo zetten we onder andere ervaren en deskundige anesthesiologen in voor anesthesie voor plastische chirurgie. Daarmee assisteren we cosmetische klinieken die behoefte hebben aan (extra) ondersteuning. Onze anesthesiologen zijn inzetbaar in heel Nederland en België en zijn in te huren voor losse dagen of voor langere periodes. Onze professionals zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor anesthesie op locatie.

  • Deskundige anesthesiologen op locatie
  • Inzetbaar in heel Nederland en België
  • 24/7 bereikbaar

Wilt u meer informatie over het huren van onze anesthesiologen in uw plastisch chirurgische kliniek of andere zelfstandige kliniek? Neem vrijblijvend contact met ons op. We stellen graag een offerte op maat op.

Professionele anesthesie voor cosmetische chirurgie

Onze anesthesiologen hebben jarenlange ervaring in de wereld van de plastische chirurgie. Ze zijn breed inzetbaar voor het verzorgen van algehele of locoregionale anesthesie en regelen dit proces in uw kliniek van a tot z: van het screenen van uw patiënten tot het monitoren van de patiënt gedurende de anesthesie of operatie. Onze anesthesiologen zorgen voor een goed en veilig verloop van het proces en zorgen ervoor dat er geen onnodige risico’s worden genomen. Bent u op zoek naar een (nieuwe) team van anesthesiologen of kan uw bestaande team van anesthesiologen (tijdelijk) versterking gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mobiel anesthesieteam

Bij AIC Services is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons mobiel anesthesieteam. Hierbij komen onze anesthesiologen, geheel met eigen apparatuur, disposables en medicatie bij u op locatie om u te voorzien van het totaalpakket. Deze optie is zeer geschikt voor kleine klinieken die niet beschikken over alle benodigde middelen. Ons mobiel anesthesieteam is inzetbaar in heel Nederland en België en is 24/7 bereikbaar.

Flexibel beschikbaar

Onze anesthesiologen verstaan hun vak en leveren hoogwaardige zorg voor onder andere anesthesie voor plastische chirurgie klinieken. Ze zijn opgeleid en geregistreerd in Nederland. Ook hebben we anesthesiologen in ons team die zijn geregistreerd in zowel Nederland als België. Heeft uw plastische chirurgie kliniek behoefte aan ondersteuning van een ervaren anesthesioloog? Onze zorgverleners zijn beschikbaar voor losse dagen of zijn in te zetten voor langere periodes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten? Neem contact op

AIC Services is gevestigd in Rotterdam, maar onze anesthesiologen en intensivisten zijn inzetbaar in heel Nederland en België. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart