Anesthesie voor ziekenhuizen

Anesthesia & Intensive Care Services is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en intensive care geneeskunde. Zo zetten we ervaren en deskundige anesthesiologen en intensivisten in voor ziekenhuizen en klinieken die hier behoefte aan hebben. Onze professionals zijn 24/7 beschikbaar en inzetbaar in heel Nederland en België. Bovendien kunt u onze anesthesiologen en intensivisten inhuren voor losse dagen of voor langere periodes.

  • Ervaren en professionele anesthesiologen en intensivisten op locatie
  • Inzetbaar in heel Nederland en België
  • 24/7 bereikbaar

Voor meer informatie over het huren van onze anesthesiologen of intensivisten voor uw ziekenhuis kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Professionele anesthesiologische zorg

Onze anesthesiologen beschikken over jarenlange ervaringen en hebben de nodige kennis. Hierdoor zijn onze professionals breed inzetbaar voor het verzorgen van algehele of locoregionale anesthesie in ziekenhuizen. Bij ons kunt u altijd rekenen op het totaalpakket. Onze anesthesiologen verzorgen de anesthesie van a tot z. Eerst screenen ze uw patiënten en zorgen ervoor dat er geen onnodige risico’s worden genomen. Vervolgens monitoren ze uw patiënten tijdens de anesthesie voor een goed en veilig verloop van het proces.

Intensivist ziekenhuis

Onze intensivisten hebben tevens jarenlange ervaring op de intensive care. Ze worden veelal ingezet in algemene ziekenhuizen en zijn zeer bekwaam in intensieve en gespecialiseerde zorg. Kan uw intensive care personeel (tijdelijke) versterking gebruiken? Neem contact op met Anesthesia & Intensive Care Services. Onze intensivisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Mobiel anesthesieteam

Bij AIC Services is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons mobiel anesthesieteam. Hierbij komen onze anesthesiologen of intensivisten bij u op locatie, geheel voorzien van eigen apparatuur, medicatie, disposables en medische gasvoorziening. Ons mobiel anesthesieteam is inzetbaar voor anesthesie in ziekenhuizen in heel Nederland en België en is 24/7 bereikbaar.

Voor losse dagen of langere periodes

AIC Services zet op aanvraag anesthesiologen en intensivisten in die in Nederland zijn opgeleid en geregistreerd. Onze zorgverleners verstaan hun vak en leveren hoogwaardige zorg. Ook beschikken we over anesthesiologen en intensivisten die in Nederland én België geregistreerd zijn. Heeft u op uw afdeling behoefte aan ondersteuning van een anesthesioloog of intensivist  in een ziekenhuis? Onze professionals zijn beschikbaar voor losse dagen of in te huren voor langere periodes. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen

AIC Services is gevestigd in Rotterdam, maar onze anesthesiologen en intensivisten zijn werkzaam in ziekenhuizen in heel Nederland en België. Wilt u meer informatie over onze service? We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart