Anesthesie zelfstandige kliniek

Steeds meer patiënten laten zich behandelen in zelfstandige klinieken. Dit komt door de voordelen die zelfstandige klinieken kennen: ze hebben geen wachtlijsten, het kleinschalige karakter zorgt ervoor dat de sfeer in de klinieken vaak gemoedelijker is en de kosten zijn meestal wat lager. Heeft u een zelfstandige kliniek, privékliniek of ZBC en wilt u graag behandelingen onder narcose aanbieden? Of biedt u al behandelingen onder narcose aan, maar wilt u gebruikmaken van de expertise van onze ervaren anesthesiologen? Neem dan contact op met AIC Services. Onze deskundige anesthesiologen verzorgen de anesthesie in uw zelfstandige kliniek van a tot z. Onze zorgverleners zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar in heel Nederland en België.

  • Ervaren anesthesiologen op locatie
  • Voor het verzorgen van anesthesie in uw zelfstandige kliniek
  • Inzetbaar in heel Nederland en België
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Voor meer informatie over het huren van onze anesthesiologen in uw zelfstandige kliniek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Hoogwaardige anesthesiologische zorg

Wanneer u graag behandelingen onder anesthesie wilt aanbieden in uw zelfstandige kliniek, kunt u rekenen op de expertise van AIC Services. Onze anesthesiologen hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van algehele of locoregionale anesthesie bij zelfstandige behandelcentra. Ze verzorgen de anesthesie van a tot z: van het screenen van uw patiënten tot aan het monitoren van het proces. Heeft u behoefte aan (tijdelijke) versterking op het gebied van anesthesie in uw zelfstandige kliniek? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Mobiel anesthesieteam voor uw zelfstandige kliniek

Beschikt u niet over de juiste of voldoende middelen in uw zelfstandige kliniek om behandelingen onder de gewenste anesthesie aan te kunnen bieden? In dat geval kunt een beroep doen op ons mobiele anesthesieteam. Wanneer u ons mobiele anesthesieteam inzet, komen onze anesthesiologen bij u langs en brengen zij hun eigen apparatuur, disposables, medicatie en medische gasvoorziening mee. Ook ons mobiele anesthesieteam is 24/7 bereikbaar en inzetbaar in heel Nederland en België. Dankzij onze mobiele service bent u in staat om uw patiënten van de gewenste anesthesie te voorzien. Denk hierbij aan een ruggenprik, sedatie, één-been-verdoving en meer.

Beschikbaar voor losse dagen of langere periodes

Onze anesthesiologen zijn ervaren in het leveren van hoogwaardige zorg aan zelfstandige behandelcentra. Alle zorgverleners in ons team zijn opgeleid en geregistreerd in Nederland en/of in België. Ze verstaan hun vak en helpen u graag bij het verzorgen van de anesthesie voor uw patiënten. Heeft u tijdelijk een anesthesioloog nodig in uw zelfstandige kliniek? Onze zorgverleners zijn inzetbaar voor losse dagen of voor langere periodes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Inzetbaar in heel Nederland en België

We zijn gevestigd in Rotterdam, maar onze anesthesiologen zijn inzetbaar in heel Nederland en België. Waar uw zelfstandige kliniek zich ook bevindt, onze anesthesiologen komen graag bij u langs om de anesthesie voor uw patiënten tot in de puntjes te verzorgen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het inzetten van onze anesthesiologen in uw zelfstandige kliniek? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. We zijn te bereiken via de onderstaande buttons.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart